Zazidljivo zemljišče - Bled

Opis

Na Bledu, nekaj minut hoje do jezera (približno 300 m)je naprodaj boutick hotelov v skupni kvadraturi 1700 m2 v začetni fazi gradnje, zemljišče v izmeri 1379 m2. Pogled na Karavanke in Blejski grad. 

Za gradnjo je pridobljeno gradbeno dovoljenje ki predvideva gradnjo dveh stavb in povezavo med njimi

Objekt A je zasnovan kot enostanovanjska stavba. V mansardi je stanovanje, v nadstropju so 4 apartmajske enote, namenjene kot dejavnosti lastnika. V kleti so pomožni prostori s kotlovnicowc , v pritličju so pomožni prostori, recepcija, restavracija z ishodom na teraso 

Objekt B je zasnovan kot garni penzion za oddajanje turistični sob/sjutov. Načrtovanih je šest sob, sestavljenih iz predprostora, kopalnice, bivalnega prostora in spalnice. Garni penzion ima zajtrkovalnico v objektu A, ki je del celote kompleksa objektov. 

V kleti je nameščena bazenska tehnika, v pritličju je načrtovan bazen in vsi potrebni spremljajoči prostori ter povezava z objektom A. 

objektu  C kot povezovalni stavbi med objektoma A in B so spremljajoči prostori za potrebe turizma, sanitarije in tri saune, vinska klet in clubska soba. 

Kompleks bo priključen na vodovodno, kanalizacijsko, plinovodno, električno in kabelsko omrežje. Meteorne vode se bodo odvajale v ponikovalnico, predviden je zbiralnik vode, ki bo služil za zalivanje in sanitarno vodo. Ogrevanje je predvideno na zemeljski plin in toplotno črpalko. 

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje, gradnja se je pričela z rušitvenimi deli, pripravljalni deli so zaključeni in plačani(izvajalec – Kovinar gradnje)komunalni prispevek je plačan.

V ceno je vklopljeni: Avtorske pravicePolni PZIDesign proekt, 3D  kuhinje, projekt bazena in pogodba z izvajalcem

Ker je gradbišče zaščiteno, je ogled možen samo v prisotnosti nepremičninskega agenta.

Vas zanima nepremičnina?

Lastnosti

  • Regija
  • Kraj Lokacije
  • Tip Prodam
  • Ref 216
  • Cena 1.590.000 €
  • Uporabna kvadratura 1.379 m2